Museu do Douro – Régua, Portugal

The Screens mapping determines the path. The designs sternness reflects a controlled contrast with the pre-existing building. The panels consent to a “game” of metrics enabling the grappling of display systems of variable dimensions. Glass display cases, with or with doors, ensure safety and a controlled atmosphere. The exhibition is complemented by “boxes” of different volumes that indicate the way and serve as a pedestal for the exhibits.

Architecture
Fernando Maia Pinto

Year
2008

Products
Biombos and Special Product

Photography
Iduna

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. See cookies policy

Close