Casa da Arquitectura – Espaço Caleidoscópio – Matosinhos, Portugal

Cupboards with tilting worktops and seats veneered by a laminate with magnetic properties. The electric folding of the worktop is operated with a remote control. The wheeled cupboards that support the tops allow the storage of the seating cupboards. The back face of the cupboard is equipped with several storage spaces.

Design
Carvalho Araújo – Arquitectura e Design

Material
Sonae Arauco

photography
Ivo Tavares Studio

Year
2020

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. See cookies policy

Close